Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolskt längs E4

minns bilandet

vi snackar 80-tal
vit Volvo 245

är vi inte framme snart

Stockholm-Skåne
Skåne-Stockholm

jätten Vist vid Huskvarna
polkagrisfabriken i Gränna
Vättern med sitt solglitter

minns en kväll då vi stannat vid macken
kan ha varit i Småland nånstans
skymningsdunkel över skogarna
högresta granar i diset
gamla nordiska gudar levde i mörkret
som om urbaniteten och asfalten inte räckte till
för att hålla trollen och älvorna på behörigt avstånd




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-03-06 14:59



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ser en tjusig bildserie bildas ur denna roadtrip.
2022-03-09

  Ulf Carlsson VIP
Snabba penseldrag i denna reflektion över varandets mystik.
2022-03-06
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP