Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


spegel


vet

 

 

 

inte

 

 

men det känns

 

annorlunda

din hud

 

är ny som förut

ditt landskap

 

är annan tid

avlägset nära

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-15 03:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP