Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARG I VEUM - tanka

Skitig himmelsduk

dekor av falska stjärnor

bomber, granateld

lemlästade och döda

vargen ylar segerviss




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-03-16 17:46



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En bild av fasa, om det vansinne som utspelar sig. Mycket starkt.
2022-04-03

  Blomma-Stjärna VIP
ja - och det är inte slut på helvetet än



"Varg i veum" - vet inte vad veum betyder men får en bild av något ödesmättat
så läser jag dikten
ser det som sker nu - invasionen i Ukraina och hoten om än mer
våld
Ukraina nu - men det kan så klart också vara Afghanistan, Libyen, Palestina eller något annat område som invaderas av soldater, bomber och tanks


2022-03-19

  Cikoria Blå VIP
Tanka jag önskar aldrig behövde skrivas.

Dock bra koncentrat av det som jag inte kan ta in och inte kan förstå.
2022-03-18

  Marita Ohlquist VIP
En bra sammanfattning om tiden som är.
2022-03-18

  Öknens Ros VIP
En hungrig "varg" som visar vassa tänder.
2022-03-17

  ULJO
Fruktansvärt det som sker
2022-03-17

  Niliboy
Fy för detta krig å alla!
2022-03-17

  Susen VIP
Känslostarkt tanka om ett pågående helvete!
2022-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP