Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ordmasse-stegringens oanade konsekvenser. .."



Hon var en poetisk
avancerad Prick-skytt

Kunde sätta ett P innanför
pannan på en oansenlig

läsare från flera hundra
km.s avstånd

Tack vare cyberrymden

Och ibland fick hon
ståpäls av bara den
upphetsande tanken

Medans en Pensionerad
Herr Besserkvist i Bestlunda
nästan fick blodstörtning

Varje gång han läste hennes
För
honom så provocerande ord


Tänk att det fanns så hemska
Ostyriga kvinnor som kunde

Reta upp ens galla bara med
sina Falska provokativa tanke
-banor

Så vidrigt hemskt att utnyttja
Yttrandefriheten på det lögn
-aktigt propagand-feministiska
sättet!

Någon gång måste ju ändå
den
allsmäktige Herrens sanning

Komma över och bestraffa
henne,samt ge henne insikt
Över alla hennes lögnaktiga
Påståenden

Själv skrev han svavelosande
Insändare och bannade olik
-tänkande otrogna ateister

Och rabiata feminister så
Mycket han bara orkade med
I olika tidskrifter och sajter. ..



En vacker senvinter eftermiddag
Läste han ett synnerligt otäckt
Påhopp på äldre religiösa män
Från den provokativa kvinno
-upphetserskan

När han satt vid sitt vackra skriv
-bord med Påskris och teckningar
med harar ägg och häxor

som barnbarnen snällt ritat
till honom vid sina besök där

Då en propp utlöstes i närheten
av hjärttrakten och han gurglande
föll ihop och strax avled med
ett stelnat grin i ansiktet. ..

Tänk vad några ord kan ställa
till det för vissa personer

Och det utan att den avsändande
Prickskytten hade nån aning därom


Utan bara strosade omkring
helt lugnt
i Bellevue-parken och tänkte

På nästa skrivelse med sina
3 kastrerade svarta hanhundar
sniffande bredvid henne


Bland blommande krokus
och prasslande fjolårs löv.
























Prosa av Sefarge VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-03-21 12:09



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Det är ju inte klokt vad en feministisk upphetserska kan ställa till med! Trevligt att läsa i alla fall!
2022-03-26

  Anya VIP
Vilken berättelse. Jag är med från början till slut.
2022-03-22

  Bodingen VIP
Frän text med en underton som heter duga!
2022-03-22

  KattenKin VIP
Haha! Vilken underbar berättelsedikt!
Krut och syra i bästa blandning. :)
2022-03-21

    Lena Staaf VIP
Ännu en drastisk skröna från din penna (tangent)! Var hon ondsint eller hade hon bara en uppfattning om världen som hon ville dela med sig av?
2022-03-21

  Kungskobran VIP
Genomsyrad av genustrams
såg hon sin chans
att trycka honom ner
med sin härskar manér
2022-03-21

  bumerang

Det var en dramatiskt fantasiberättelse. Som vanligt med en underliggande verklighetsstruktur. Tänker att just detta skulle kunna vara kändisarnas verklighet.
Självupplevt? Ja, förutom slutet då förstås.;)
2022-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP