Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Ambrosia och Nektar, #FRED2022


Ambrosia och Nektar

Ät din ambrosia och

drick din nektar

För att bli som

de fredligt odödliga

Om det kan hjälpa

Dig att överleva ett krig?

Odödliga hägrar oss

Med sin eviga längtan

Efter fredens rike

På vår innehållsrika Jord

Tellus vrider och vänder

På sig i förtvivlan

Över människors krigande

I en odödlig längtan

Efter den eviga freden

Har både döda och levande

Sett slutet på ett krig

 

Taleptox Skrev

Den 20220405

<+>




Fri vers (Fri form) av Taleptox VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-05 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP