Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MIN ÄLSKADE LILLA

Jag älskar dig allra mest

när du är som svagast

När du är rädd och ledsen

och nervös

När du står ut med mig

fastän jag klagar

När du är allra minst

min lilla tös

 

 

Jag älskar hur du stått pall

i alla väder

Och hur du har hållit ut

i bönekamp

Din omtänksamhet

ditt milda, stilla väsen

Din omsorg om denne man

och all hans kramp

 

 

Tillsammans ska vi

få möta Herren Jesus

när Han kommer för att

hämta hem Sin brud

Då ska du få vila

nedslitna hjältinna

Det finns ingen sorg

därhemma hos vår Gud

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/4 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2022-04-06 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP