Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåsipporna täckte kyrkogården

staden
trafiken
kopiorna
reklamen

folk
går och cyklar
med jacken i skärmen
lydiga under tidens paradigm

reklam telefon app
knapptryck reklam
trafik reklam app
hörlurar app reklam
snabba matbud i stressrosa
slimmade smartkonsulter
elsparkcykel app app app

efter århundraden av
markbrytning filosofer
upplysning renässans
konst skrift kultur:
reklamslavar

blåsipporna täckte kyrkogården
av nån anledning frodades de där




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2022-04-06 16:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag antar att app står för applikation i en utmärkt text om drunknande människor i teknik. Samtidigt har jag hört i tvs rapport att knarklangarna gömmer sitt godis just bland blommor och gravstenar i andras trädgårdar, inte bara kring Klara... maskar och maskerade tycks gilla jord och mylla...
2022-04-23

  Monika A Mirsch VIP
Jag bara svärmar för denna dikt - underbara tidssprång, tjusande symboler och den 'äkta' slutklämmen med kyrkogård o.dyl.
2022-04-11

    ej medlem längre
Enkel men säger mycket
2022-04-06
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP