Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Själsdödande, tråkig och meningslös aktivitet. Och nu ska folk säkert leka Freud och försöka psykoanalysera. Gör det då. Jag hatar dans i alla fall.


JAG DANSAR INTE

"Jag dansar inte"

sjöng Kai Martin & Stick!

Och inte jag heller

Det är inte min kick

Jag hatar verkligen

programmet "Let's Dance"

De måste slå rekord

i fåniga fans

 

Att dans är töntigt 

har jag alltid tyckt

Jag vägrade i plugget

Det var väl styggt?

Jag anser inte

att jag led nån förlust

Och lägger du dig i

så tar jag en dust

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/4 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2022-04-06 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP