Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: JOHAN LÖFGREN. Och JA, det ÄR Nalle Puh. Jag HATAR Nalle Puke!


KÖP EN PÅSE WIENERBRÖD

Köp en påse wienerbröd

när du ätit korv med mos

Protestera mot Fettstapo

ända tills de drar sin kos

Dra din lans mot veganismen

Satsa stenhårt

Ät mer kött!

Nedkämpa veganfascismen!

Låt det packet få se rött

 

LARZ GUSTAFSSON 7/4 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2022-04-07 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP