Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRED 2022

Väntar på ljus
hänryckningens tid
i globalt och urbant perspektiv
denna vår är ingen annan lik
doft av eld i väntan på nya tider
regerar mörker
väntar på ljuset
väntar på ljus
det är nya tider nu




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2022-04-12 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP