Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRED 2022

förgöra förnedra förstöra
ljud av plötsligt våld
ekande skräckslagen tystnad
hetta så fysiskt stark
den svåra vägen börjar
efter lättnad och glädje
bygga upp
läka trauma
som Schrödingers katt
död eller levande
ett limbo
det nyss förflutna
oviss framtid
avslut början på vägen mot frihet
livet är till låns




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-12 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP