Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärpa

Vreden är sned

skjuter från höften

uthängd på torget

slår mot stången

vingklippt flagga

snor sig om axlarna


Våta händer

trycker mot magen

det går vågor i skinnet

bottnar


Jag vill skörda alla rötter






Fri vers av Ran VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-04-14 04:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ran
Ran VIP