Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken -Människans och jordens vaccin

Kärleken - Människans och jordens vaccin.

Det är så, att mitt ibland oss alla här..
Finns en gemenskap, som kärlek bär..
För att hitta dit till kärlekens center..
Kan vi inte bara trycka på enter..
Vi måste vidare för att förstå..
Vad livet syftar på..
För att finna centret där vi alla möts..
Innan jorden av hatet söndernöts.
Bör vi se de strålar av ljus
Anden sänder till varje hus..
Till varje hus där själar förenas.
För att tillsammans vidare förgrenas..
Tillsammans.. Med kraft utan dess like.
Från slott, koja eller dike...
Alla behövs för kärlekens förening..
Alla tillsammans är livets mening..
I kärlek..


(C) Maria E.Engblom




Bunden vers av Bennysdotter soul and art
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-15 14:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bennysdotter soul and art
Bennysdotter soul and art