Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En berättelse om passion.


Avstånd - närhet

 

Jag antar att jag aldrig kommer att förstå

                    varför du gråter dig till sömns.

Varför du tittar dig i spegeln
                    för att i den se en saknad bit.

Vad måste jag göra för att hjälpa dig?
                    Hör dina sömnljud,
                    fast jag inte ens är i närheten...

Du är komplex, svår att läsa.

Men,
         du är ändå
perfekt.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-04-16 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen