Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självbevarelse. Strategi.


Bitar

 

Jag har samlat på mig
alla små bitar av mig.
De vassa kanterna
och de små skärvorna,
som till andra
ger sår och stickor.
Jag har lagt dem
i den här väskan
precis bredvid mig.
Jag kommer inte
att röra den
om inte du rör den,
för oss bägge två.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-18 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen