Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÄNGE LEVE LEJONEN!

Solen skiner

och jag med den

I Serengeti igen

Jag är ett med

kontinenten

Länge leve lejonen!

 

 

Mörkaste manen är min vän

Hyenor, akta ryggraden!

Undan nu för konungen!

Länge leve lejonen!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/4 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2022-04-18 14:29



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Den här gillar jag skarpt!
Hyenor finns det gott om.
Det är bara att beskåda nästa kändisdrev.
Lejon är ovanligare.
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP