Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om jag styrde landet...


KOMBATTANTER

Kommer militanta DEMON-stranter

möter jag med dito kombattanter

Fördonsbrännarpacket ska bekämpas

Endast så kan allt det onda dämpas

Mötesfrihet måste alltid råda

och ska ICKE mötas med "eldsvåda"

Anpassa er eller lämna landet

lyder budskapet till rövarbandet

 

LARZ GUSTAFSSON 18/4 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2022-04-18 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP