Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KOM, LÅT OSS STÅ PÅ GIBRALTAR!

Kom, låt oss stå på Gibraltar tillsammans

och bara fascineras

Låt oss stå på Gibraltar tillsammans

och låta oss invaderas

av hela världsalltets storslagenhet

av vår faktiska belägenhet

Kom, låt oss stå på Gibraltar tillsammans

och njuta utsikten

 

 

LARZ GUSTAFSSON 19/4 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2022-04-19 16:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I så fall råder jag dig att avstå.

Kvinnan är min hustru. Statyn föreställer min favoritpoet, Nils Ferlin.
2022-04-20

  KamomillKillen
Fin dam o skapelse?
Är lite kluven hur jag ska tolka denna.
2022-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP