Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SNOBBMOBBEN

Jag distanserar mig från snobbmobben

De är ett Satans pack

Jag håller mig till alla oddjobben

Där slipper man allt snack

om att man måste vara bäst

och helst vara perfekt

Man undrar ju vilka de är

som EGENTLIGEN är en "sekt"...

 

LARZ GUSTAFSSON 20/4 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-04-20 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP