Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


 

 

 

nu

 

vandrar allt

genom

stilla ytor

 

är vår tid 

vind i skogens toppar

susande 

 

förnimmelse

där hjärtan växer

i det stora tysta

 

med vår värme

sökande

vår längtan

 

som är

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-23 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP