Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BYGGET

Man bygger nytt

på andra sidan ån

bygger bort den tid

som jag kom ifrån

men minnen kan man aldrig rasera

Man bygger nytt

Ett kulturhus, minsann

Pojken som sprang

i det gamla blev man

Och springer inte lika gärna mera

 

 

Men jag minns 

hur det var -77

Så mycket vatten

har runnit tills nu

nere i ån som

Bottenhavet famnar

Jag gick på Vasa

Fick lånekort

Sedan har åren

gått väldigt fort

Med alla skeppsbrott

och allt jag gjort

i släckta hamnar

 

 

LARZ GUSTAFSSON 29/4 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2022-04-29 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP