Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

J.A.G

Här kommer jag
med finnar
och inte alls albinoblond
Bara jag
utan varken tatuering
eller piercing.

Jag är inte fjortis, pop eller punk.
Definitivt utan
tung machoryggsäck.
Är inte rädd
för att vara fjolla
om det var det jag verkligen ville.

Vill inte hålla
uppe skenet.
Orkar inte svättas
under en kostym.
Kommer aldrig
be dig vara
som mig.
För det är bara jag som kan.




Fri vers av verkligen
Läst 852 gånger
Publicerad 2006-08-03 13:14



Bookmark and Share


    Elie
precis så är det, man ska bara vara sig själv.
härliga ord!
2007-04-08

  Amina
Vad lycklig jag blir med en sån dära naken dikt som värkligen säger som det är och nån som värkligen säger som det är och det är ju jätte bra och jag tyckte att dikten var bra, och allt var bra och jag blir bara så glad när jag ser nån som inte försöker va nån annan och jag lovar att jag inte ska försöka var dej!!!
//amina
2007-03-01

  liten_snopp
Bra skrivet! Den enda roll man felfritt kan spela är just sig själv...
2007-02-18

    Carl
bra
2007-01-07

    Sushi
var det inte din blogg jag läste tidigare idag?
gillar både dikt och blogg, gillar språket.
2007-01-05

  andreawolf
att vara sig själv. yes. klockrent!
2007-01-02

    Jojjan
Wonderful!
2006-12-19

    majbarn
jää, och du är bäst!
heja oscar
heja sanna
wiiee wiiee
2006-11-03

    eva m h
Du har helt rätt! Det är bara du som kan vara det.
2006-10-17

    En kär vän
Riktigt bra!!
2006-08-09

  Bissen
Ja så är det! Go for it!
2006-08-09

    Mortalis
Härligt, såna människor måste världen skaffa sig fler av!

"Let your body decide!"
2006-08-07

    Camillaa
Mycket bra beskrivningar :)
2006-08-05

  Daniel_78 VIP
mm ja skön attityd och bra diktat
i språk, avskalat och bra
bra
2006-08-03

  Cris
Perfekt..
underbar finstämd bestämd beskrivning
om att vara JAG som ingen annan kan..
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen