Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÄNSTERPARTIET

Vänsterpartiet

har tappat

Det är förstrött

och förslappat

Och indignerad står jag

på proletärernas dag

 

AfS tutar i luren

Men ska de hamna

i buren?

Skriken från

motdemonstranter

Muppar

med sjukt vassa kanter

 

 

1 maj brukade vara

sång från en kämpande skara

Röd Front m m

i tågen

Men nu har ryggen

mist rågen

Vänstern är nu reformister

Men var finns ni

KOMMUNISTER???

 

 

LARZ GUSTAFSSON 1/5 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2022-05-01 15:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och blivit revisionister och reformister som aldrig talar om slutmålet: socialismen.
Vänstersossar.
Annat var det när jag var med på sjuttiotalet.
Men urartningen började egentligen redan på fyrtiotalet.

2022-05-04

  rostspik VIP
Vänstern är i allra högsta grad en kraft att räkna med.
De har ju både stoppat marknadshyrorna och höjt pensionerna.
2022-05-04

  Bo Lövhalka
Mycket viktigt budskap

2022-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP