Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STORMEN SOPAR

Stormen sopar undan skräpet

Klippan den står kvar

Därför kan jag sjunga:

"Vilken mäktig Gud vi har!"

Mycket här förändras

Men Guds grundval den består

Vad som helst kan hända -

men Han är trofast år från år

 

Kriget är på allas läppar

Glömd är pandemin

Många gömmer sig och deppar

i demokratin

Och visst finns det skäl att ängslas

Inte minst för mig

Men mitt i detta sammelsurium

får jag gå direkt till Dig!

 

Vi ska ösa fröjd ur

frälsningskällan varje dag

Där finns motståndskraft för den

som stapplar trött och svag

All trösts Gud vill vederkvicka

Hela sårade

Korrigera de som bländats

och blivit dårade

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/5 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2022-05-02 14:23



Bookmark and Share


  Koloristen
Tack och lov!
2022-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP