Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VILL NI HA DET TOTALA KRIGET?

Vill ni ha det TOTALA kriget?

Game on!

Det totala, verbala kriget?

Game on!

Räkna med att ni faller som

Saigon

Vill ni ha det TOTALA kriget?

Game on!

 

LARZ GUSTAFSSON 2/5 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2022-05-02 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP