Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SJÄLV ÄR JAG EN LYCKLIG AMATÖR

Kanske är du något slags posör

Eller någon form av estradör

Månne tycker du att enkelhet stör

Men själv är jag en lycklig amatör

 

Kanske är du svag för duktighet

ekvilibristik, förträfflighet

Kanske är det det du lever för

Men själv är jag en lycklig amatör

 

LARZ GUSTAFSSON 2/5 2022

 

"Inga stjärnor" (Massmedia)

https://www.youtube.com/watch?v=BTFtYRcW44I

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2022-05-02 17:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
När vi snackar Massmedia snackar vi verklig punkattityd.
Såg dem live 1979.
2022-05-02

  Koloristen
Massmedia - kanonband!
2022-05-02

  Koloristen
På 'rom bara! Stenhårt!
2022-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP