Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du flyttar till Moskva

Kom närmre ska jag viska, allt förbjudet du aldrig hört. Kom närmre, bänken är för två.
Dina ögon dom tvekar, sånt är aldrig bra,
din rökiga andedräkt är allt som jag vill ha.
Duvorna dom skiter och dansar runt dina ben,
Sätt dig, bänken är gjord för två och din buss är jävligt sen.
Du tar fram dina Lucky strikes, sånt är aldrig bra,
men jag är mentalt gift så strunta i det jag sa.
Jag sitter på bänken för dig och mig, vinkar till dig, på bussen till Moskva.




Fri vers (Fri form) av Industrisemester VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-02 21:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm, fin. Hardcore och ömsint på samma gång.
2022-07-28

  till E
bara bra texter från dig än så länge. ser fram emot att läsa mer av dig.
2022-05-13

    Sefarge VIP
Lycka till!
;)
2022-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP