Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… skriven 20220123


Bagatellen - RETIRERA!



vedergällningens neglekt av konsekvens 

ger utlopp för sublimiteten 

hindrar vi någon att fortsätta 

eller uppmuntrar vi hämndaktion?

avropet expedierar lynchmobben 

deffekt i brist på insikt

konsekvens är avseende på

avsaknaden av vilja att reflektera

 

narrativism...

avsiktligt ansenligt ohörsammma rop

avsiktligen helt obemärkt smutsfläcka 

hudens lyster låta falna - uträtta blåmärken 

en bit innanför huden - för att låta själen dö

 

upplevelsen hos folket bagatelliseras allt mer

men trotsande i fjärran höres suckarna

men folkhopen sjunker sakteliga ihop

i mening uppnås tendensen "retirera!"





Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2022-05-04 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP