Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BLODSKÄLLAN

Blodskällan borgar

för försoning

Vår bostad blir

en fridens boning

Frid får förbittringen

att fara

Frid som tillhör

Guds barnaskara

 

 

Källa av nåd som

alltid renar

den som bekänner

och förenar

alla Guds sanna

pånyttfödda

som reparerar

det förödda

 

 

Tack att Du städse

ska beskydda

vår viloplats 

en fridens hydda

Tillge mig allt

det ilsket sagda

allt detta icke

överlagda

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/5 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-05-11 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP