Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG SÖRJER INGEN PÅVE

Jag sörjer inga påvar

Och inga kardinaler

De borde snabbt förpassas

till historiens annaler

Det påvedömet står för

- ett Babylons betryck -

berusar de bedragna

med skökovinets dryck

 

LARZ GUSTAFSSON 11/5 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2022-05-11 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP