Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
prosa


aforismer, ej egna

Läste någonstans, minns inte var:

Oroa dig inte!
Det ordnar sig
aldrig!


Intuitionen är det undermedvetnas budskap till oss!




Prosa av Monica Lindgren
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-05-26 12:29



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Också en bra aforism!
2022-05-30

  till E
Det är aldrig försent att ge upp!
2022-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Monica Lindgren
Monica Lindgren