Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väntan på kärestan. Alltid spännande.


Förväntan


Ännu en blick ut genom fönstret.
Varken sikte på eller ljud från dig.
Att trumma på mitt vinglas
lugnar mina franska nerver.
Fantasi berusar,
ljusen flimrar tyst.
Rökelse fyller luften med sötma.
Leker med mina sinnen,
väcker mina inre behov.
Spänningen byggs upp
medan böjelserna intensifieras.
Överväldigande vill jag,
dammen brister snart.
Ser nu rastlöst på
hur du närmar dig mitt hus.
Jag kommer att kasta mig
över dig, som en rovfågel
över sitt byte.
Så snart du kommer
innanför dörren.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-31 08:31



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
:)
2022-05-31

  Grubbelmia
Din text böljar fram som en våg, mot stranden. En ömhet och längtan som kulminerar i ren rovdjursdrift. Låter som passion... Tack och kram! /Grubbelmia
2022-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen