Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅ BESVIKEN

Titeln har jag lånat från Strix Q

Den känns väldigt relevant just nu

Sommaren som bara regnar bort

Aldrig får mitt Sverige vara torrt

Misslyckanden på personligt plan

Allt blir till en "snackis" här på stan

Sjukdom, boredom och monotoni

Tjat om krigsherrars idioti

 

Kanske är det lika bra att dö

Skriva sista  brevet, ta adjö

Hatar när folk tjatar intensivt

om att man ska tänka positivt

Det är efterblivet och banalt

Misslyckas i regel kapitalt

Jag är trött och less (than zero) nu

Skänker dock en tanke till min fru

 

 

LARZ GUSTAFSSON Juni 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2022-06-03 16:57



Bookmark and Share


  Koloristen
Bra känga!
2022-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP