Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alltid på väg...


BRUN SOM FEKALIER

Brun som fekalier

är nazzens själ

Varje somalier

vill han slå ihjäl

Gömmer sig bakom

den gula och blå

men han vill bara

sparka och slå

 

LARZ GUSTAFSSON 7/6 2022

 

DÖD åt nationaldagsfjantet!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2022-06-07 18:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den här handlar om personer i GÄVLE, och INTE om någon annan/några andra!

Gud är mitt vittne.
2022-06-12

  Koloristen
Var har nationaldagen med "nazzizm" att göra?
2022-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP