Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MÄRKLIGE MERKURIUS

Än en gång såg jag

Märklige Merkurius

Jag undrar stundom över

vad han är för en figur

Gästas vi bara av

Märklige Merkurius

eller bor han här i ur och skur?

 

Samlar han på snäckskal?

Läser han serier?

Har han någon böjelse

som är skum?

Var var han när andra

åkte på ferier?

Plågade han insekter

i sitt rum?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/6 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2022-06-08 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP