Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN SOMMARVIND KOM BLÅSANDE

En sommarvind kom blåsande från havet

som i en sinatrasång

Men den här är sval och svalkar sinnet

i en stad som känns för trång

En sommarvind - 

nordostlig kan jag gissa -

blir virvelvind i korpsvart hår

I övrigt har det faktiskt lugnat ned sig

Här var det hålligång i går

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/5 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-06-11 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP