Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ANNIE 1983

Annie och jag skrev brev

Hon skickade ofta kassetter

Sen blev det som det blev

genom elektriska nätter

Annie försvann nånstans

i mitten på åttiotalet

i en bisarr romans

Fick vet att allting gått galet

 

 

Annie 

om du läser det här

hör av dig

om hur läget är

Kanske 

är du en it-magnat

Minns dig

som lilla Kajsa Kavat

 

 

Visste jag allt om dig?

Jag delade frimodigt med mig

Sedan, när jag blev frälst

var jag så ivrig att ge dig

Guds evangelium

Kanske var jag allt för nitisk

Du var ju svartklädd rebell

Dessutom tämligen kritisk

 

 

Annie

för flydda tiders skull

Nu när så mycket

störtar omkull

Vägval

i vilda vägarnas tid

Annie

Hej, du behöver Guds frid!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/6 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2022-06-15 16:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
DETTA är signifikativt.
Så fort jag skriver något "romantiskt" nonchalerar väldigt många det.
Skriver jag något politiskt eller teologiskt blir det folkstorm.

Det förflutna förföljer mig. I punkbandet Bizex-B tyckte man inte om de romantiska texter jag skrev, trots att såväl Clash som Buzzcocks m fl punkband hade romantiska texter.
Nåja, några fick jag i alla fall med på plattorna.
In their FACES!
2022-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP