Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens klorin

 

 

Jag skrubbar ditt hjärta

och fyller det med duvor,

så att du kan fly från mig

när pulsen blir alltför hög.

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-06-15 22:52



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Vackert och sorgligt, som det är.
2022-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP