Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GATANS FOLKMUSIK

Och vi väntade på

att något skulle hända

Och vi väntade på

att vinden skulle vända

Sen en höstkväll

började radion sända

gatans folkmusik

 

Vi var brutna och knäckta

Barn som blivit brända

I ett gnistregn vi visste

skulle snabbt antända

Och vi hade en verkligt

radikal agenda -

gatans folkmusik

 

 

Vi väntade inte

på makthavarna

i staden

Vi skrev historia

Och vi vände själva bladen

Tillfällen gavs inte

Vi äntrade estraden

Gatans folkmusik

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/7 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2022-07-15 16:51



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Jag saknar din applådknapp! Väl fångad tidsanda!
2022-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP