Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET PÅGÅR EN BLUES

Det pågår en blues inom mig

Den är under konstruktion

Det pågår en blues inom mig

Den är som en underton

Och den blir nog inte färdig

ens när jag fått pension

 

John Mayall och Elmore är där

via inspiration

Det pågår en blues inom mig

En porlande revolution

Jag har ingenting att dölja

när den framförs inför Guds tron

 

LARZ GUSTAFSSON 25/7 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2022-07-25 16:50



Bookmark and Share


  Koloristen
Jag ÄR blues! Hell Robert Johnson!
2022-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP