Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En i mängden utav alla kärleksdikter som jag skriver till dig


Det var i en viss skugga
som färgen på dina armar
skiftade i svart
och jag blev blekare än innan

men min hud passade din
som pusselbitar i en ram
och mina läppar passade dina
som kärlek mot kärlek

jag har aldrig följt vener
eller ens räknat blodkärl

förrän nu, älskling




Fri vers av Smultris
Läst 697 gånger
Publicerad 2006-08-07 00:14



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Annorlunda och riktigt bra skrivet

"och mina läppar passade dina
som kärlek mot kärlek"

Så himla fint:)
2006-08-14

  Manal
verkligen vackert. annorlunda ord och känslan finsn verkligen där.
2006-08-13

  Neal
Groovey !
2006-08-11

  Anna H
Annorlunda och vackert skrivet om kärleken. Skrivet så som bara du kan skriva det, beskriva det, skildra det där, det där största av allt. För störst av allt är kärleken!

Och vi inser hur små vi själva är när de stora krafterna sätts i rullning, vi manglas och vi kvävs då vårt motstånd förintas. För inget kan stoppa en kärlek när den är som starkast.
2006-08-09

  Ola Rydberg
åhh nu blir jag fruktansvärt avis
bra skrivet
2006-08-07

    ej medlem längre
Blir nästan sugen på att söka kärlek efter att ha läst den här dikten. Den bubblar skönt i magen.
2006-08-07

  Mats L.
Underbar smulan, helt enkel underbar
2006-08-07

    ej medlem längre
Mycket bra,
speciellt underbara är de 3 sista raderna tycker jag!
2006-08-07

  Per Rydberg
Så stor är den, kärleken! Den gör dina ord så fyllda av känsla att det glöder om dom! Mmmm!
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris