Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vill ha en paus. Till N.


Timeout


gör min dag, gör min karriär.
det blåa ringer bara bortom muren,
tvärs över skogen,
till våra känslor, som rusar mot oss.
hon var visionen i mitt öga:
en svävande dimma,
en malplacerad suck.
jag flyter ofta tillbaka till yngre år
innan greppet släpper från mina tårar.

relativism som förråder
och kommer för att vilseföra.
som om det är fel att vara en
och att vara två,
ja, det kommer att göra oss starka!
tja, vad är priset på prinsessan
bakom väggen i människors ansikten(?)
synen, biet, blommorna och bitarna:
beslutet, som kommer i mina byxor.

relativism som sviker,
som kommer för att vilseföra oss.
som om det är fel att vara en
och att vara två skulle göra oss starka.
du vet att kärlek har okända platser
bakom väggen i människors ansikten.
synen, malarna och luffarna
väntar på minnet
av mina bortslängda byxor.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-16 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen