Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RÖNNBÄRSTID IGEN

Rönnbärstid

Den nya svid

som rönnarna nu bär

vittnar om en skiftning

och att hösten snart är här

Lyser som en stoppsignal

att sommaren är slut

Klockan nio

Lite svalt

men måste ändå ut

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/8 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2022-08-26 17:10



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fin dikt om hösten som är här efter alla heta dagar.
2022-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP