Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Livet är en gåva även med en klump i halsen



med en klump i halsen

sväljer jag ned... 

 

både morgondagen 

och gårdagen...

 

landskapet står öde...

havet står stilla...

 

kväljer kväljningar...

 

med en klump i halsen

kastar jag upp...

 

nyheten om...

 

livet

 

stormen ryter

havet stormar

 

med en klump i halsen

sväljer jag rädslan...

 

tiden sköljer förbi...

 

livet en gåva!

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-08-29 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP