Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLA LOVAR DIG TRYGGHET

Alla lovar dig trygghet

Är du beredd att betala?

Hala fram din börs nu

eller hamna på det hala

Pröjsa floder av pluring

till försäkringsbolagen

Sen är kåken tryggad

och det blir lugnt i magen

 

 

Alla lovar dig frihet

för de vill du ska rösta

Det finns alltid poänger

som man vill inhösta

Allting handlar om makten

plattformar och pulpeter

Du blir bara en siffra

Inget vet vad du heter

 

 

Jesus lovar dig nytt liv

Han har redan betalat

Han sätter fingret på just det

som du har förhalat

Inga tomma löften

Inga tomma ord

Evigt liv som börjar

redan här på vår jord!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/9 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-09-04 14:30



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Försäljare och politiker kan man aldrig lita på. De lovar runt och håller tunt som det heter i ett ordspråk
2022-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP