Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#höstanvinden


en känsla av förväntan


naturens toner skiftar 
ackompanjerad av tranornas vingslag

hösten gör sig påmind

den helande luften stiger klar och ren
sommarens hjässa vilar i varsamma händer 
på en bädd av svunna dagar

ett skeende som lovar frid 

morgonens utsikt är dold av trolsk dimma 
där leker skogens väsen kurragömma
i det daggvåta gräset

stjärnor på nattsvart himlavalv
med en aura av livsgivande färger

asparnas löv drar den sisat sucken
innan de mjukt faller till vila
de drömmer redan om sav som stiger
om sol som retar musöron

med en  känsla av förväntan
och med stunder värda att minnas
ger jag mig till det som kommer 




Fri vers av Klint
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-07 18:32



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Livsbejakande och levande poesi. Fin läsning, och gillar även det visuella .
2022-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Klint
Klint