Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KATAKLYSMISK IKONOKLAST DEL 2

Slå sönder Globen

om jag kunde

Förpassa skräpet

till den sjunde

 

Bli en kataklysmisk

ikonoklast

 

Förstöra hela 

Peterskyrkan

som är ett föremål

för dyrkan

 

 

Spränga templen

allestädes

Sabba popguruns

Mercedes

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/9 2022

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-09-11 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP