Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inga VILDA LÖV får igen landa på dess marken


SVERIGE

Höst efter höst höll Sveriges löv på att falla
Tack och lov får chans att på vintern snöfalla
Snön som skall rensa det ifrån

förorening av dess slag

Så att på våren igen klär sig

en fin blomdräkt

Blomdräkt som passar fina bruden Sverige
Så att alla fina ger allra sina finaste
Och inga VILDA LÖV
får igen landa på dess marken




Fri vers av MALVAA
Läst 193 gånger
Publicerad 2022-09-20 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA