Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
långgrunt bräckbrott


under flytan


annoya lever och vrakar
morrotar och vrår om
knekta ska ej dö ifred
vi lät självdö en monark
ont blåd och halvskoelse
ett ett spättkuk hittar rätt
i den döa fittan lisabett
hovet är djupt





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-14 02:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten känns som en blandning av parodi och betygelse, fast om vänd...
2022-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd