Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2022.10.09 söndag.


Att vakna med dig

Om morgonens viskningar
sig krusar runt solens första strålar
eller vinterns kompakta mörker

ska jag kännas vid vårt möte
i kvällsbrisens dånande trummor
och ögonblickets längtan.

Vi kan leva sida vid sida
bortom saknaden av att vidröra varandra
i melankolins bleka lysrörsflimmer

och att se en sådan kärlek
intill kampen om världsherravälde
i denna skvalpande ankdamm Tellus.

Så fattas mig intet.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-09 03:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ödmjuk skönhet!
2022-10-10

  Niliboy
Så fint!
2022-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP